Man kan kommentere på mine indlæg/opskrifter – men jeg har valgt at lade det være sådan, at jeg skal godkende et læser-indlæg, før det bliver synligt for alle på siden.
Det skyldes, at denne blog gerne skulle være min glæde og min dejlige fritids-syssel. Bloggen skal gøre mig i godt humør.
Jeg har ikke lyst til at se på kommentarer om, at jeg er tumpet, naragtig, uvidende eller hvad der nu kunne komme til at stå (jeg har jo set, hvad folk skriver på andre blogs), så jeg forbeholder mig ret til at slette den type indlæg, inden de overhovedet når frem på mine sider.
Jeg har heller ikke lyst til, at to eller flere læsere ryger i totterne på hinanden og skændes via min blog. Og jeg vil ikke lægge platform til folks meninger om Camilla Plums søn, Signe Wennebergs politiske ståsted eller Rushy Rashids journalistiske evner. Jeg kan lide alle tre kvinder, så da det er min blog, vil den slags også blive slettet. Der er andre steder, man kan gå hen, hvis man har brug for at lukke damp ud.
Men hvis du har spørgsmål, ros eller konstruktiv kritik, så kommenter endelig.
Du kan også skrive til min mail: meja@mail.tele.dk
venligst
Hej Mette. Sikke en fin blog og smukke billeder. Jeg læser altid med glæde din hilsen i Onsdagsavisen og dine artikler, du er en sand ordkunstner. Så din blog koblet til mit yndlingsemne, mad og madvarer, det kan kun blive godt! Glæder mig til restauranttips, kogebog inspirationer og rejsetips. Mange hilsener fra Sonja
Tusind tak Sonja – hvor er det sødt af dig 🙂
Hej Mette.
Det er en rigtig god og hyggelig blok,-du har fået lavet ….Den tror jeg at du får meget glæde af—-Glæder mig til mere!!!! TILLYKKE ! 🙂
Hilese Peter, Boycut.
Kære Mette,
Supercool og MEGET inspirerende blog, du har lavet!
Den glæder jeg mig til at følge.
Mine tænder løber allerede i vand ved at læse om det tørrede brød…
Kh Jette
Super lækker blog, glæder mig til at følge dig 🙂
Kære Mette
Det er en ualmindelig – jeg kan ikke lade være – appetitvækkende blog, du har sat i gang.
Jeg har allerede linket den til de unge kvinder i min familie. Unge fordi jeg er den ældste, men derfor læser jeg den med ikke mindre interesse. Fordi jeg kan lide at læse om mad, og fordi den er så indbydende, billederne er så dejlige, din gode skrivemåde kender jeg jo. Du er en journalist, hvis artikler man altid læser til ende!
Jeg kan godt lide den måde, du mikser stoffet på. De små fortællinger, som knytter sig til en opskrift og mødet med mennesker, som siger dig noget, ud over den opskrift, de har givet fra sig.
Du har rejst meget, ved jeg, ofte til eksotiske destinationer. Du er allerede begyndt at inddrage det, men jeg glæder mig til at læse mere om oplevelser med mad, du har haft på dine rejser.
Jeg glæder mig i det hele taget til løbende at gå ind og se, hvad du nu har lagt på af nye indlæg.
Kærlig hilsen
Aase BL
Kære Mette
Rigtig stort tillykke med din blog, hvor er den bare inspirerende og lever i den grad op til sit fine navn. Det er flot som du kombinerer madkultur med alle de livsbekræftene, kulturformidlende indlæg, som er med til at krydre det hele på din særlige måde, Mette. Held og lykke til dig og bloggen – er sikker på, at I begge får et lang og lykkeligt liv 🙂 Stort knus Hanne
Hej Mette.
Jeg opdagede din blok via vores fælles ven Jette Navntoft, dejlige opskrifter, pæne billeder og søde historier til opskrifterne.
En blok som giver inspiration til madlavningen, Skønt!
Hej 🙂
Er lige faldet over din blog – og den er da bare herlig!
Den vil jeg hermed følge 🙂
Venligst Karen 🙂
Tak for ros – er glad for, at du synes om bloggen. Det er sådan et eksperiment for mig – har givet mig selv et år til at finde ud af, om folk gider læse mine ting, så jeg er naturligvis vildt glad, når jeg får kommentarer som din 🙂
Hej Mette
Jeg leder efter opskriften på Anne Maries mors salat agurker – “Elses salatagurker” men synes ikke at jeg kan finde dem – er det bare mig som er lidt rundforvirret? Kan du guide mig?
Knus
Ulla
Hej Ulla,
Det er ikke dig, der er tosset 🙂 I begyndelsen gav jeg mine artikler/indlæg opfindsomme navne. Heldigvis fandt jeg ret hurtigt ud af, at artiklen skulle bære rettens navn som overskift og der skulle kun være én opskrift i hver artikel….
Den, du leder efter, hedder “Om at sylte”. Det kan du skrive i søgefeltet. Så dukker den op med et foto af et stort græskar, fordi der er andre opskrifter i samme artikel.
God fornøjelse 🙂
kh
Mette